Thema's van de editie 2018

Ieder jaar worden nieuwe concepten ontwikkeld die inspelen op de snelle evolutie binnen de reis sector.

Voor de editie 2018 zijn dit de nieuwe thema's:

Cruises zijn één van de populairste types van reizen voor de Belgen. Dat komt door het gediversifieerd aanbod. Cruises komen immers in alle vormen en kleuren: Cruises speciaal voor kinderen, luxecruises, thematische cruises.. Of je nu kiest voor een reis in een cruiseliner, een kleinere boot, voor een cruise op zee of op een rivier, voor een tropische reis naar de Caraïben of een toch langs de Noorse fjorden, je vindt gemakkelijk een cruisereis naar jouw smaak. Op het Vakantiesalon vind je een heel dorp gewijd aan cruises en plezierboten. Bovendien bouwen we speciaal een jachthaven waar je je volgende trip op het water kan ontdekken

 

Ook wellness en ontspanning krijgt een ereplaats op het Vakantiesalon van Brussel. Spa-hotels, wellnesscentra, landen en streken gekend voor hun wellnessgerichte activiteiten… je vindt het hier allemaal! Onze exposanten zorgen voor onstpannende vakanties ver weg of dichtbij huis.

 

Steeds meer reizigers houden rekening met de lokale keuken en gastronomie van de landen die ze bezoeken. Op het Vakantiesalon kan je letterlijk proeven van je volgende vakantie in het nieuwe Cooking Theatre! Je volgt er culinaire demonstraties van exposanten en je laat je smaakpapillen de wereld rondreizen.