Brussels Travel Top

De Brussels Travel Top, ons B2B netwerking event,  vindt naar jaarlijkse traditie plaats op de eerste dag van het Vakantiesalon met name op donderdag 24 maart. Dit jaar verwelkomen we u graag op de mezzanine, vooraan in Paleis 1. 
Ons B2B netwerk event start om 18u30 en eindigt om 22u. 

We kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen. 

Vooraf inschrijven is noodzakelijk en we verwelkomen graag 2 personen per firma. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt *!

* Inschrijving onder voorbehoud van goedkeuring door de organisatie. 
 * In geval van no show, zal een factuur opgemaakt worden ter waarde van € 30 + BTW. 
 

Foto's van het evenement kan je hier vinden 

De BTT wordt mogelijk gemaakt door :

 

 

 

 

Air Europa stelt Simon LeSaint voor (Tipik/Jalousy/Spirito/Bloody Louis) op de Brussels Travel Top voor een onvergetelijke avond!

 

U kunt ook proberen om een van de volgende 3 prijzen te winnen met een loting die tijdens de avond zal worden gehouden*** :

 

1/ Een gastronomische mand aangeboden door de Ardèche

 

2/ Een prachtige koffer met MisterFly kleuren

 

3/ 2 retourtickets naar de Dominicaanse Republiek (Punta Cana of Santo Domingo) aangeboden door Air Europa, de luchtvaartmaatschappij die gespecialiseerd is in Latijns-Amerika, vergezeld van een verblijf van 5 nachten in een Junior Suite Superior kamer, all-inclusive voor 2 personen in het Bahia Principe Grand La Romana Hotel*****. aangeboden door het bureau voor toerisme van de Dominicaanse Republiek.

 

 

Voorwaarden:

Luchthavenbelasting (alleen) ten laste van de winnaar. Uitsluitend gereserveerd voor professionals uit de toeristische sector. De winnaar en zijn/haar metgezel moeten samen reizen.

 

Inschrijvingen zijn nu gesloten.

De Brussels Travel Top vindt plaats op donderdag 24 maart in paleis 1 van Brussels Expo.

 

Dit jaar wordt de BTT georganiseerd in samenwerking met Ardèche, MisterFly, het bureau voor toerisme van de Dominicaanse Republiek en AirEuropa.

 

Inschrijvingen zijn nu gesloten.