Gundiscover !

Ik ben Gundi, afkomstig uit Aalst en sinds een kleine 3 jaar kan ik me onder de naam Gundiscover een Belgische travel blogger noemen. 

Alles is eigenlijk begonnen met mijn passie voor fotografie. Toen ik mijn foto’s deelde op mijn sociale media, zoals Instagram en Facebook, kreeg ik daar steeds veel positieve reacties op. Ik ben bovendien gek op reizen, uitstapjes en alles wat ermee te maken heeft. Daarom wou ik daar dan ook iets meer mee doen. 
Zo kwam het idee om mijn reiservaringen online te plaatsen voor iedereen die het wou lezen. Ik put namelijk heel veel energie uit het feit dat ik mijn inspiratie kan delen met mijn lezers en volgers en daar reacties op krijg. Ik merkte ook op dat wanneer ik me zelf informeer over een vakantiebestemming, ik vaak op zaken bots die ik niet vind. Die antwoorden wil ik dan achteraf ook graag delen, zodat mijn lezers niet dezelfde problemen ondervinden. 

 

Op vakantie op zoek gaan naar de gezellige stadjes of onontdekte plekjes in een land of stad, is iets waar ik enorm van geniet. Ik wil dat dan ook steeds met iedereen delen. Ik plaats deze info naast op mijn blog ook vooral op Instagram. Daar kan je in de highlights bijvoorbeeld veel leuke tips en informatie terugvinden.  Op deze manier probeer ik dan een inspiratiebron te zijn voor de mensen die mijn blog lezen of mijn content op Instagram, Facebook en Pinterest volgen. 

Door Corona stak dan plots, zoals bij velen, de zin voor het wandelen de kop op. Aangezien mijn lezers ook liefhebbers van wandellen bleken te zijn, maakte ik een aparte rubriek op mijn blog namelijk “wandelinspiratie”. Daar deel ik sindsdien mijn wandelingen met alle info die je nodig hebt om zelf ook op tocht te kunnen gaan. Ik voorzie deze ook steeds van veel fotomateriaal zodat je je een beeld kan vormen van wat je tijdens de wandeling te wachten staat.

Wil je dus inspiratie opdoen voor reizen, citytrips, wandelingen, uitstappen maar ook productinformatie en nog zoveel meer…. Volg me dan zeker op al mijn sociale mediakanalen onder de naam GunDisCover en breng zeker een bezoekje aan www.GunDiscover.be

Liefs,
Gundi