On-site activiteiten op het salon !

Ontdek alle verschillende wedstrijden en promotie's die op het Vakantiesalon zullen plaatsvinden ! Kom dus zeker eens een kijkje nemen en maak kans op 1 van de leuke prijzen !

 

  • Destination Beaujolais 

Win uw verblijf in Beaujolais

Prijs 1 : ter waarde van €720 - Een overnachting en ontbijt voor 2 personen in het Château de Bagnols - 5-sterren hotel - 69620 Bagnols. Geldig op reservering en afhankelijk van beschikbaarheid. Geldig tot 30 september 2022.

Prijs 2 : ter waarde van €328 – Een verblijf van twee nachten in een 4-persoons gîte, in een accommodatie - gites de France Lyon métropole. Geldig op reservering en afhankelijk van beschikbaarheid. Geldig gedurende één jaar vanaf de datum van toekenning - Geldig buiten de schoolvakantieperiodes.

Prijs 3 : Ter waarde van €200 - 1 overnachting voor twee personen in een kamer met Jaccuzzi, Champagne en ontbijt - Domaine des Pierres Dorées, geldig op reservering en afhankelijk van beschikbaarheid. Geldig tot 31 maart 2023

Prijs 4 : Ter waarde van €175 – Een overnachting in een Tiny House voor 2 personen en een Magnum de Fleurie in het domein: Aufranc - 69820 Fleurie, geldig op reservering en afhankelijk van beschikbaarheid. Geldig voor 2 jaar na levering.

Prijs 5 : Ter waarde van €170 – Een weekend in een ecolodge voor 2 personen (2 nachten) op Camping Ôthentic les Portes du Beaujolais - 495 Avenue Jean Vacher, 69480 Anse. Geldig op reservering en afhankelijk van beschikbaarheid. Geldig van september tot november 2022

Deze etablissementen hebben het label "Vignobles & Découvertes" en garanderen u een verblijf van hoge kwaliteit in het hart van de bestemmingen.

Ontdek hoe u deze prijzen kunt winnen in de Vakantiesalon @Beaujolais.

 

  • Het Centrum van Toerisme van Tunesië

Win een Heen en Terug overtocht met hut (cabine) Genua- Tunis voor 2 personen met de scheepvaartmaatschappij GNV en een All In-verblijf van een week in het Eden Star Zarzis Hotel. Om deel te nemen kunt u terecht op de Tunesische stand nr. 1050, hal 1. 

 

  • Bijlandgenoten

Op de stand van Bij Landgenoten kun je het gratis Bij Landgenoten Magazine verkrijgen maar ook deelnemen aan een wedstrijd waarbij 4 prijzen te winnen vallen. Deze wedstrijd zal geen online verlengstuk hebben, wat betekent dat deze exclusief is voorbehouden voor de beursbezoekers. Kom dus zeker eens af naar deze beurs. De prijzenpot heeft een waarde van ca. € 1.500.

Prijs 1 : Eén van de vier te winnen prijzen is een verblijf van 1 week in een studio voor 2 personen in Serrado de Bouças (Portugal). Het gewonnen verblijf met een totale waarde van € 385 kan opgenomen worden in 2022, meer specifiek vóór 15/06 of tussen 15/09 en 15/11.

Prijs 2 : Een tweede prijs wordt beschikbaar gesteld door Casa Claví. Koen & Peggy steken een verblijf van 3 nachten voor 2 personen in onze prijzenpot, met een totale waarde van € 300. Inbegrepen hierbij zijn een welkomstdrankje, ontbijt en indien gewenst ophaling op de luchthaven (Murcia-Corvera). Het gewonnen verblijf kan opgenomen worden in 2022, op basis van beschikbaarheid.

Prijs 3 : Een derde prijs wordt beschikbaar gesteld door Riad dar Sbihi (Marokko). Ook hier kun je een verblijf van 3 nachten voor 2 personen winnen, inclusief continentaal en Marokkaans ontbijt alsook de transfers van en naar het vliegveld van Marrakech. De lokale taksen en eventuele extra’s zijn ter plaatse te regelen. Het gewonnen verblijf t.w.v. € 435 kan opgenomen worden in 2022, op basis van beschikbaarheid.

Prijs 4 : Een vierde verblijf wordt beschikbaar gesteld door Au Grand Bonheur (Frankrijk). Het betreft een verblijf van 4 nachten voor 2 personen, inclusief ontbijt. Het gewonnen verblijf t.w.v. € 360 kan opgenomen worden in 2022, behalve in juli en augustus.

 

  • GREEK NATIONAL TOURISM ORGANISATION BENELUX

Prijs 1 :  Doe mee aan de trekking en maak kans op een heen- en retourticket van Brussel naar Kalamata.
Neem deel aan een korte presentatie op donderdag 24 maart om 13.30 uur van de nieuwe Egeïsche vlucht van Brussel naar de eerste duurzame bestemming in het zuidwesten van de Peloponnesos in Griekenland, Costa Navarino (KLX), 

  • Discover Tunesië

Win een Heen en Terug overtocht met hut (cabine) Genua- Tunis voor 2 personen met de scheepvaartmaatschappij GNV en een All In-verblijf van een week in het Eden Star Zarzis Hotel. 
Om deel te nemen kunt u terecht op de Tunesische stand nr. 1050, hal 1. 
 

  • You Be Safe

Prijs 1 : U kan een citytrip winnen ter waarde van € 200. Iedereen die een aankoop gedaan heeft op het Vakantiesalon maakt kans om deze te winnen !