Wonderful Indonesia

EXPLORE FURTHER

ONTDEK  HET WONDERMOOIE INDONESIË

WONDERFUL Indonesia nodigt alle reizigers van de hele wereld uit om van de diversiteit aan de wondermooie bestemmingen en culturen te genieten, die door heel de Indonesische archipel verspreid zijn.

Indonesië is de grootste archipel ter wereld met maar liefst 16.056 eilanden (VN, 2017) met witte stranden, gedeeltelijk onbewoond en zonder naam.

Gestrekt onder de evenaar, tussen Azië – Australië en Pacifische Oceaan – Indische Oceaan, het gebied van Indonesië is zo groot als het gebied van San Francisco tot en met New York in de VS, of vanaf Londen tot in Moskou. Met Bahasa Indonesia als de officiele taal, is Indonesië bevolkt door ….. miljoen mensen van meer dan 300 ethnische groepen. Indonesië is rijk niet alleen aan bestemmingen, maar ook fascinerende mensen, culturen en natuur; van de rijkelijke rijstvelden op Java en Bali, het tropische regenwoud op Sumatra, Kalimantan en Sulawesi, groene savanne in Nusa Tenggara, tot de besneeuwde bergen in West Papoea. De rijke culturen, hartelijke mensen en brede waaier aan activiteiten bieden een onvergetelijke ervaring aan.

Om de Belgische markt opnieuw warm te maken over haar charme, is Indonesië aanwezig in de “Brussels Holiday Fair 2019” met meer nieuws omtrent het eiland der goden Bali en 9 andere top bestemmingen:

 1. Bandung, West Java
 2. Jakarta
 3. Riau Island
 4. Joglosemar (Jogja – Solo – Semarang), Java
 5. Coral Wonders (Wakatobi – Bunaken – Raja Ampat)
 6. Medan, Noord Sumatera
 7. Makassar, Zuid Sulawesi
 8. Lombok, West Nusa Tenggara
 9. Banyuwangi, Oost Java

Alsook “10 New Bali”:

 1. Tobameer, Noord Sumatra
 2. Tanjung Lesung, Banten
 3. Kepulauan Seribu, Jakarta
 4. Tanjung Kelayang Beach, Bangka Belitung
 5. Borobudur Tempel, Centraal Java
 6. Bromo vulkaan, OostJava
 7. Mandalika, West Nusa Tenggara
 8. Labuan Bajo, Oost Nusa Tenggara
 9. Wakatobi, Zuid Sulawesi
 10. Morotai eiland, Noord Maluku

Tijdens “Brussels Holiday Fair 2019” presenteert Indonesië ook haar prachtige culturele voorstellingen, met dans, muziek, mode carnaval and spa corner. De hospitality corner zal uw smaakpapillen verwennen met een talrijke aanbod aan Indonesische koffie, traditionele drank en andere verfrissing. De sfeer en feestelijkheid van het Indonesische paviljoen zal het thema “Explore Further” belichamen.