Bestemmingen

Ben je nog op zoek naar een bestemming voor jouw volgende vakantie?

Goed nieuws, op het Vakantiesalon van Brussel zullen er méér dan 250 exposanten aanwezig zijn met bestemmingen over de hele wereld. 

 

Gaat u graag ver op reis of blijft u liever dichtbij huis? 

We hebben voor ieder wat wils op het Vakantiesalon!  

 

Taiwan, Japan, India, ... Droom je ook al bij het horen van deze landen? Dan is Paleis 5 zeker en vast iets voor jou! Hier kan je allemaal exotische bestemmingen terugvinden, haast je dus naar de Azië village & ontdek de talloze exposanten. 

Op de stand van Taiwan zal er ook heel wat te beleven zijn:

  • Ben je graag sportief? Dan is de VR fietsuitdaging op de stand van Taiwan zeker iets dat je moet geprobeerd hebben! 
  • Schuilt er een fotograaf in jou, of sta je steeds 'prachtig' op de foto? Dan moet je zeker een foto nemen aan de Taiwanese hot spring area. 
  • Is dit allemaal te actief en hou je er liever van om op je gemak iets te drinken of te eten? Dan heb je geluk, er zullen misschien wel hapjes & drankjes beschikbaar zijn. 

 

Azië is dus zeker aanwezig met talloze bestemmingen, maar ook Afrika is dit jaar van de partij!

Als je aan Afrika denkt, word je dan ook niet helemaal 'Oya Lélé'? Wij alvast wel, want Kathleen van K3 is hier ook van de partij! Haar reisbureau, dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde reizen op maat naar Afrika zal aanwezig zijn op het Vakantiesalon. 

Afrika, Azië, maar waar is Amerika? Geen nood! Voor de bezoekers die houden van swingende Latino vibes en héérlijke tropische temperaturen is er de Latin America village

 

U blijft toch liever iets dichter bij huis? Bestemmingen in Europa zijn uiteraard ook weer van de partij!

En dit jaar is Corsica de gastregio! 

 

De klassieke bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Slovenië, Marokko, Tunesië en nog vele anderen staan te popelen om u dit jaar te ontvangen op het Vakantiesalon. Dit zijn landen met een rijke cultuur, héérlijke lokale gerechten en een wondermooie natuur! 

 

Voor de gourmandiërs onder ons is er ook een heus Cooking Theatre, los van de talloze voedingsstanden die menig specialiteit zullen aanbieden zal u ook Achteraan in Paleis 5 Marc Costers van Kookeiland kunnen terugvinden. Hij gaat zijn best doen om uw smaakpapillen in beroering te brengen met het volgende thema:

Wereldvoeding