Ontdek Camp'in & Out: het evenement voor outdoor liefhebbers!

Camp'in & Out … een event voor natuurliefhebbers, een plaats waar je kan wegdromen van je volgende kampeervakantie en tal van leuke nieuwigheden kan ontdekken. Of je nu een doorwinterde kampeerder bent, een nieuwsgierige beginner, een onverschrokken backpacker of een gezin op zoek naar onvergetelijke momenten, Camp'in & Out zal je inspireren.

Waarom Camp'in & Out bezoeken?

Een paradijs voor kampeerders
Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van kampeeruitrusting, tenten en slimme accessoires. Voor ervaren kampeerders is het een uitgelezen kans om hun uitrusting te vervolledigen, terwijl beginners hun avontuur kunnen beginnen met deskundig advies.

 

De natuur in de schijnwerpers
Als je op zoek bent naar weidse ruimtes, frisse lucht en een totale onderdompeling in de natuur, dan is Camp'in & Out jouw toevluchtsoord. Verken droombestemmingen, leer de geheimen kennen van outdoor survival en ontdek hoe je een heerlijke maaltijd bereidt rond het kampvuur.

 

Voor alle reizigers
Of je nu een jonge avonturier bent, een ervaren reiziger, een gezin op zoek naar avontuur of een groep backpackers, Camp'in & Out heeft iets voor elke generatie en elke reisstijl.

 

Kortom, als je houdt van outdoor, de natuur, authentieke ervaringen en ontspannen in goed gezelschap, dan is Camp'in & Out echt iets voor jou. Mis dit uitzonderlijke outdoor event niet!

Camp'in & Out - Jouw reis naar het buitengewone begint hier!

Praktische Informatie

Wanneer? Van donderdag 1 tot en met zondag 4 februari 2024
Hoe laat? Elke dag van 10u tot 18u
Waar? Brussels Expo - Belgiëplein 1 - 1020 Brussel

Tickets

Gratis inkom voor kinderen jonger dan 16 jaar.