Thema's 2023

Jaarlijks worden actuele thema’s in de kijker gezet. Enerzijds thema’s die zowel exposanten als bezoekers sensibiliseren. Anderzijds topics die zorgen voor plezier en entertainment en die u als bezoeker de mogelijkheid bieden de bestemmings- DNA van uw volgende vakantie nog beter te leren kennen.

Travel Food Festival

Wilt u het beste van beide werelden? Denk dan eens aan een culinaire vakantie! Hierbij creëer je een unieke band met de lokale bevolking, want dankzij lekker eten leer je een cultuur beter kennen & kan je de lokale bevolking beter begrijpen. Met ons Travel Food Festival is het mogelijk om dit te combineren. Hou je van reizen, eten & ontdekken zoals de meeste Belgen? Dan is dit echt de geschikte vakantie voor jou!

Aarzel niet langer en wie weet sta je binnenkort in een wijngaard in Spanje voor een degustatie terwijl de lokale chef iets héérlijk klaarmaakt!

Nautical sports

De zee is één van de populairste Belgische vakantiebestemmingen, weg met de strandrackets … en duik de golven in !

Wist u dat, buiten het plezier dat u beleeft bij watersporten, deze ook vaak vele voordelen biedt om je body en soul gezond te houden ?  Want watersport gaat niet enkel om fun, maar ook om de ervaring & om je eigen grenzen te verleggen. Watersporten zijn de perfecte gezinsactiviteit, betaalbaar en makkelijk te leren.

Hetzelfde geldt voor aspirant-zeilers! Voor zeil- en bootliefhebbers is zeilen meer dan een passie. Het is de meest directe wijze om in contact te komen met de natuur. Een manier om het dagelijkse leven te benaderen op een ander ritme dat niet wordt beïnvloed door de stress van het dagelijks leven. Denk dus bij je volgende vakantie (die je boekt op het vakantiesalon) eens aan een watersport, je zal er geen spijt van hebben!

Walk & Bike

Of je nu een dagtrip of een lang verblijf boekt, fiets- en wandelroutes zijn nog steeds heel populair bij reizigers! Op deze manier kan je op je eigen tempo de mooiste plekjes van je vakantiebestemming ontdekken & leer je een bestemming eens op een andere manier kennen.

Kom meer te weten over deze manier van reizen op het Vakantiesalon!