Thema's van de editie 2019

Ieder jaar worden nieuwe concepten ontwikkeld die inspelen op de snelle evolutie binnen de reis sector.

Voor de editie van 2019 waren dit de thema's:

Carnaval ? U hoort het goed! Denk maar aan al die kleurrijke verkleedpartijen en folkloristische muziek. Dit jaar dompelen we u tijdens het Vakantiesalon onder in de folklore van Carnaval van over heel de wereld! Carnaval is reeds sinds zijn ontstaan populair. Het is een moment van vertier waar iedereen aan kan deelnemen : jong en oud, arm en rijk, iedere bestemming op zijn manier. Laat de mensen genieten van de verschillende lokale tradities. En de muziek ? Die zal weerklinken in de Paleizen van het Vakantiesalon… Overtuigd? Kom samen Carnaval vieren tijdens deze korte koude februari dagen.

 

ZON, ZEE, LUCHT & NATUUR 

Waar gaan we heen? Een weekje onder de zon? En tochtje op de zee? Geef mij maar een stevige wandeling in de prachtige natuur en de zuivere lucht…Wat vast staat is dat het Vakantiesalon in teken staat van de 4 natuurelementen…kom ontdekken waar uw volgende reis heen gaat….

Kids-, familie- en groepreizen,

Gaan we op safari of boeken we een bungalow, camping of hotel ? Liever genieten in luxe of verkennen we de geheimen van moeder natuur ? 
Kinderen mee op reis of toch maar liever op sportkamp of op stap met de jeugdbeweging ?
Keuzes maken is een echt avontuur … en dat avontuur begint bij u. 

 

Biedt u leuke vakanties aan voor kinderen, families of groepen én staan inspiratie en (inter)actie hoog op uw lijstje ? 
Dan zijn we op zoek naar u !
Ons objectief ? Een “Travel Around the World” parcours realiseren met tal van animaties en culture ontdekkingen. Blaast u onze bezoeker mee van zijn sokken ? Top !

 

Travel Tomorrow

Virtual reality, drones, tijdscapsules, vliegende auto’s, hotelrecepties met digitale robots, apps die u helpen op vakantie, … de tijd staat niet stil. Wat 30 jaar geleden nog futuristisch leek, is nu al op en top ingeburgerd. 
Welke ontwikkelingen gaan de komende jaren de reismarkt mee gaan bepalen ? Wel, dat zal de bezoeker kunnen ontdekken in de TRAVEL TOMORROW zone.

 

Bent u een start-up met een vooruitstrevend product dat de reismarkt op zijn grondvesten zal laten daveren ? Of bent u een geek die bloggers- of vloggersgewijs de reizigers gaat inspireren ? Laat het ons weten ? Onze meer dan 100.000 bezoekers staan te popelen een blik te werpen op de toekomst !