Thema's van de editie 2020

Jaarlijks worden actuele thema’s in de kijker gezet. Enerzijds thema’s die zowel exposanten als bezoekers sensibiliseren. Anderzijds topics die zorgen voor plezier en entertainment en die u als bezoeker de mogelijkheid bieden de bestemmings- DNA van uw volgende vakantie nog beter te leren kennen.

Voor de editie 2020 leggen wij de focus op volgende THEMA’S

ECOTOERISME

Wie reist heeft een impact op het klimaat. Toch willen we allemaal graag blijven reizen. Voor de editie 2020 voorzien onze exposanten doorheen de 3 paleizen een reisaanbod waarmee u uw ecologische voetafdruk kan verminderen. Je voet afdruk verkleinen doe je niet per se door niet meer op reis te gaan, maar wel door stil te staan hoe iedereen op zijn manier kan bijdragen.

 

DANCE & MUSIC AROUND THE WORLD

Wie vakantie zegt, zegt sfeer en gezelligheid. En hoe kan je als bezoeker beter in de vakantiesfeer komen dan met typische muziek en dans … Van salsa tot hiphop, van line dancing tot de sirtaki … laat je heupen lekker mee swingen!
Bekijk hier het programma van het Danstheater

SPORTS &ADVENTURE

De Belg houdt van sporten en blijft dit ook graag tijdens de vakantie beoefenen. Fietsen, wandelen, zwemmen, bergbeklimmen, kajak … bent u ook een actieve reiziger? Dan mag u op de komende editie alvast niet ontbreken!