Wedstrijd URBANO

Bent u klaar voor een onvergetelijk avontuur? Urbano Motorhomes, uw partner in reizen, nodigt u uit om deel te nemen aan onze wedstrijd! Bezoek ons op het vakantiesalon in Brussel en maak kans op een fantastische prijs: win een week vakantie met een camper van Urbano!

Stelt u zich eens voor: de vrijheid om op ontdekkingstocht te gaan, uw eigen reisroute te bepalen en te genieten van comfort en gemak, waar u ook gaat. Met Urbano Motorhomes wordt deze droom werkelijkheid. Of u nu de prachtige natuur wilt verkennen, historische steden wilt bezoeken of gewoon wilt ontspannen op afgelegen locaties, onze motorhomes bieden de perfecte manier om uw reis onvergetelijk te maken.

Hoe kunt u deelnemen? Het is eenvoudig! Bezoek onze stand op het vakantiesalon in Brussel, laat uw gegevens achter en maak automatisch kans op een week gratis huur van 1 van onze motorhomes. De winnaar wordt na afloop van het evenement bekendgemaakt.

Mis deze kans niet om uw volgende vakantie naar een hoger niveau te tillen. Urbano Motorhomes staat klaar om u de ultieme reiservaring te bezorgen. Tot snel op het vakantiesalon en wie weet bent u straks de gelukkige winnaar van een week vol avontuur en vrijheid!