Waarom bezoeken?

Ervaar reeds de eerste sensatie van je volgende reis op het Vakantiesalon van Brussel, nog voor je bent vertrokken. Gebruik al je zintuigen, snuif de sfeer op en laat je inspireren...

Voor zowel jong als oud zijn er verschillende activiteiten waarmee je je als bezoeker al meteen op reis waant!

 

Kom zo kennis maken met 'De Ardèche' en ontdek waarom de gastbestemming van 2022 zeker de moeite waard is! Maar ook voor een heerlijke mojito of een lekkere cocktail kan u bij ons op de beurs terecht! 

 

Blijf op de hoogte en volg onze sociale media kanalen om zo de samenwerkingen met de verschillende partners te ontdekken en hiervan steeds als eerste op de hoogte te zijn!

FB | IG

 

Op zoek naar een originele vakantie? Informatie op jouw maat? Kom dan met je vrienden naar het Vakantiesalon van Brussel! Vind wat op het web onvindbaar is en kies voor avontuur.

 

Je droomvakantie boeken aan een voordelige prijs? De droom van elke reiziger! Tijdens het Vakantiesalon kan je genieten van tal van acties en unieke promoties. Zowel voor verweg bestemmingen als bestemmingen binnen Europa. Je volgende vakantie boek je tijdens het Vakantiesalon van Brussel.